top of page
DDA1676A-8403-4BAE-BC74-79E096E59E31_edi

Erfaringer

10 års erfaring med den terapeutiske verden

Hos Kongsbak & Jonasson har vi mere end 10 års erfaring i den terapeutiske verden. Hundredevis af timers terapeutisk praksis, individuel supervision og 4 årig psykoterapeut eksamen, godkendt af
Danske psykoterapeutforening og Reflektor evalueret. 

Vores beskrivelse af psykoterapi

Psykoterapeutiske forløb er hos Kongsbak & Jonasson en metode til at hjælpe mennesker ud af livets vanskelige perioder og er en vej til at komme videre, når livet gør ondt eller synes meningsløst.

Der kan være mange forskellige årsager til at indlede et terapeutisk forløb hos Kongsbak & Jonasson. De fleste mennesker opsøger en psykoterapeut, fordi der er noget i deres liv, som er i ubalance og forringer deres livskvalitet.
Det kan være, at de kæmper med angst, ensomhed, OCD (tvangstanker), depression, stress, mindreværd, generthed eller mobning. De kan også have gennemlevet en traumatisk oplevelse, befinde sig i en krise eller af andre årsager have brug for hjælp til at komme videre i livet.

Hos Kongsbak & Jonasson hjælper vi også mennesker, der ikke er i krise, men som vil lære mere om sig selv og gennem selvindsigt, udvikle sig enten professionelt eller personligt.

Psykoterapi foregår oftest individuelt, men hos Kongsbak & Jonasson hjælper vi også par og familier.

Pædagogiske praksis

Med samlet set godt 40 års erfaring i den pædagogiske branche, har vi hos Kongsbak & Jonasson et omfattende indblik og forståelse af alt fra børnsfamilier udfordringer, skole samarbejde, specialpædagogiske temaer og børn og unge udfordringer.
Vi har en bred erfaring med pæd. praksis, pæd. ledelse, efteruddannelse af ledere og ansatte, samt udvikling af værdibaseret kulturdannelse i teams og organisationer. 

Erfaringer
holder i hånd
4BB52FAF-0B97-4AFB-8C90-94D30E2A8839.jpe

Karina, vejleder og mentor

– Det var i virkeligheden ikke så nyt for mig, men tidligere er det som jeg ikke har mærket/forstået det, sådan ægte...

A4AA09EC-BD93-4DFD-855E-037C842F65E1.jpe

Camilla, lærer og admin.

–Jeg fandt ud af at mange af de værdier som jeg levede mit liv efter, ikke var mine egne men nogen som jeg bare havde overtaget fra min far...

9392467A-6573-4BDE-925E-28A107C29ABF_edi

Katja, salg og marketing

Heidi så mig der hvor jeg var, var min hjælpende hånd til igen at tro på mig og mit potentiale...

bottom of page