top of page
Heidi Kongsbak.jpg

Heidi
Kongsbak

Integrativ Psykoterapeut

Find eller genfind dit inderste potentiale med psykoterapi

Har du glemt dine drømme og følger du blot med strømmen? Lad mig hjælpe dig med at finde eller genfinde dit inderste potentiale, så du kan leve et velafbalanceret liv. Jeg bruger psykoterapi på en mild, kærlig og nærværende måde, og hjælper dig væk fra mørket og tilbage til glæden og livet. 

 

Er du faret vild i livet? Psykoterapi kan hjælpe dig på rette vej 

Har du svært ved at mærke, hvad du vil, og er du bange for at såre eller skuffe dig selv? Mærker du forventningens pres både fra dig selv, men også fra omverdenen? Trænger du til at sige fra, så der kan blive endnu mere plads til dit smukke jeg? 

 

Vi bliver nedbrudte, hvis vi lever væk fra os selv, knokler rundt i hamsterhjulet uden mål, blot fordi "det skal man jo, det er vi jo nødt til".

 

Jeg bruger min passion for psykoterapi til at hjælpe dig på rette vej. Jeg mærker min passion når jeg: 

  • hjælper andre til at turde stå stærkt i sig selv med begge ben forankret i jorden 

  • hjælper andre til at turde vise verdenen, hvem de er med både ja og nej 

  • hjælper andre til at turde tage de beslutninger, som er rigtige for dem 

  • hjælper andre til at vide hvad de vil og hvor de vil hen 

  • hjælper andre til at turde sige fra og til på en kærlig og rummelig facon 

  • hjælper andre med at mærke sig selv (igen) 

 

Primære erfaringsområder

Angst, Stress, udbrændthed, depression, OCD, psykosomatiske lidelser og psykoterapeutisk vejledning og supervision 

Hvad kan du forvente, når du kommer i terapi hos mig? 

Kongsbak og Jonasson har klinik i en helt nyistandsat gammel villa, der er lavet om til kontor- og klinikfællesskab, og som skaber de bedste og skønneste rammer for din udvikling. Når du kommer, er der friskbrygget kaffe, the og atmosfæren er tryg, varm og imødekommende. 

Vores klinik ligger i stuen, og hele huset emmer af en hyggelig, afslappet og hjemlig atmosfære. 

 

Sådan forløber en typisk terapisession hos mig 

Jeg indleder altid samtalen med at fortælle en smule om mig selv, og spørger selvfølgelig ind til hvad der bringer dig her. Samtalen kommer til at dreje sig om dig og det du bringer på banen. Jeg vil løbende guide dig og hjælpe dig på vej i samtalen med mine spørgsmål.  

 

Det er vigtigt at kemien er god, og at du træffer valget 

Efter vores samtale, er det vigtigt, at du mærker rigtig godt efter, om du føler, at kemien er god, at du føler dig tryg, og om du har lyst til at starte et terapiforløb op hos mig. Tillid er en meget væsentlig faktor, når det kommer til at opnå de ønskede resultater og mål med psykoterapi. Mener du, at jeg er den rigtige til at hjælpe dig med dine udfordringer, så vil jeg glæde mig til at starte et forløb op sammen med dig.  

 

Du kan forvente et forløb med nem og hurtig udvikling 

Al udvikling sker på dit initiativ. Det vil sige, at jeg aldrig presser noget ned over hovedet på dig. Jeg tager ansvar for terapien, og du tager ansvar for at være så tro mod dig selv, som overhovedet muligt. 

Hos mig vil du opleve, at udviklingen går nemt og hurtigt. Det kan for nogle være ret uoverskueligt, at tage fat på emner, der er triste og sorgfulde – og det kan det skam også være. Men vi kan også have det rart under forløbet, hvor vi forløser den triste eller sorgfulde følelse. Det vigtigste er, at du lader tingene komme som de kommer, og ikke holder noget tilbage.  

 

Anker 2
Heidi erfaring
holder i hånd
Mathilde en tilfreds klient

Mathilde, Uni. studerende

– Jeg bruger dagligt de redskaber, jeg har lært i min terapi ved Heidi. Jeg har kun kærlige ord tilovers for Heidi - hun er en fantastisk terapeut... 

9392467A-6573-4BDE-925E-28A107C29ABF_edi

Katja, salg og marketing

Heidi så mig der hvor jeg var, var min hjælpende hånd til igen at tro på mig og mit potentiale...

A4AA09EC-BD93-4DFD-855E-037C842F65E1.jpe

Camilla, lærer og admin.

–Jeg fandt ud af at mange af de værdier som jeg levede mit liv efter, ikke var mine egne men nogen som jeg bare havde overtaget fra min far...

bottom of page