Profile_edited.png

Michael
Jonasson

Integrativ Psykoterapeut

Dine ønsker og mål er udgangspunktet 

Vi tager altid udgangspunkt i din nuværende situation, hvad er grunden til at du kontaktede mig, og hvilke forandringer ønsker du at opnå.

Du vil derfor altid opleve, at vi starter med at sætte fokus på hvad det er du ønsker at ændre, og hvad du ønsker at opnå. Når du har sat ord og følelser på dette, kan du begynde din proces hen mod dit mål. 

 

Jeg hjælper dig med at genfinde dit potentiale og skabe en positiv forandring 

Alle mennesker har et uendeligt potentiale, som vi kan bruge til at skabe positiv forandring, også i de områder af vores liv, hvor vi oplever smerte eller lidelse. Nogle gange har vi bare brug for lidt ekstra hjælp, til at genfinde det smukke, kærlige og omsorgsfulde menneske, som vi i virkeligheden er.
Du kommer til at blive bevidst om dit potentiale og sammen får vi den positive forandring til at ske.  

Jeg har fokus på nærvær, tillid og tryghed i min terapiform  

Jeg har gennem de seneste år arbejdet henimod en terapiform, som først og fremmest fokuserer på at skabe et trygt, rummende og tillidsfuldt samspil med mine klienter. Min erfaring siger mig, at et terapeutisk rum, eller samspil, som er tilladende, omsorgsfuldt og fordomsfrit, er et godt og sikkert udgangspunkt for personlig indsigt og udvikling.            

 

Hvis du virkelig ønsker det, kan du opnå en positiv forandring 

Om du kæmper med angst, ensomhed, depression, psykisk stress, mindreværd, generthed, traumer, stress på arbejdet, tankemylder eller bekymringer for børn og familie, så er første forudsætning for at arbejde sammen med mig, et motiveret og dybfølt ønske om at opnå en positiv forandring hos dig selv. 20 års erfaringer fra den pædagogiske praksis har bestyrket og bekræftet min tro på, at uden incitament til udvikling, bliver forandring blot en stressfaktor. 

Vi er allesammen forskellige, men vi har rigtig meget tilfælles

Jeg glæder mig til at møde dig og jeg glæder mig til at opleve dig starte en rejse mod et liv med en højere grad af harmoni, balance og positivitet.  

 

Primære erfaringsområder

Compassion fokuseret terapi, stress håndtering, angst, depression, coaching og
pædagogisk familie- og børne/unge rådgivning.

Hvad kan du forvente, af en session hos mig? 

Kongsbak & Jonasson har klinik i en helt nyistandsat gammel villa, der er lavet om til kontor- og klinikfællesskab, og som skaber de bedste og skønneste rammer for din udvikling. Når du kommer, er der friskbrygget kaffe og the, og atmosfæren er tryg, varm og imødekommende. 

Vores klinik ligger i stuen, og som du kan se på forsiden, er her super hyggeligt med en afslappet og hjemlig atmosfære. 

En typisk terapisession hos mig  

Første gang vi mødes, vil jeg fortælle lidt om hvordan vi typisk vil starte et forløb op, hvad du kan forvente i løbet af sessionen, så du får mest ud af vores tid sammen. Det er dig, der sætter dagsordenen, og bestemmer, hvad du vil arbejde med. Udgangspunktet er derfor præcis det emne, som du føler dig klar til at få indsigt i.

Skræddersyet terapiforløb  

Selvom du har et problem eller en udfordring, som kan ligne andres problemer og udfordringer, er der ikke to personer, som er ens. Din oplevelse af din situation er helt din egen, og derfor vil dit forløb hos mig også blive skræddersyet til dig. Måske kommer du med en forventning om at skulle coaches i din jobsituation, men finder hen ad vejen ud af, at du i virkeligheden har brug for selvaccept af dine skyggesider. 
En anden oplever måske at være uden handlekraft og retning i livet. Hen ad vejen finder han så tilbage til en grænseoverskridende universitetsprofessor som har overbevist ham om, at han lige så godt kan give op på forhånd.

Din forandring - dit ansvar og din fortjeneste  

Du vil opleve, at du efter hver terapisession får små opgaver, som du bliver bedt om at arbejde videre med indtil vi ses igen. Det er nemlig i tiden mellem vores sessioner, at den vedvarende forandring sker. Jeg hjælper dig selvfølgelig med at præcisere, hvad det er du skal arbejde med, så hvor meget du får ud af dit forløb, er i høj grad op til dig selv. Derfor er det i sidste ende også din helt egen fortjeneste, at du opnår den positive forandring, som du ønskede.  

holder i hånd
4BB52FAF-0B97-4AFB-8C90-94D30E2A8839.jpe

Karina, vejleder og mentor

– Det var i virkeligheden ikke så nyt for mig, men tidligere er det som jeg ikke har mærket/forstået det, sådan ægte...

A4AA09EC-BD93-4DFD-855E-037C842F65E1.jpe

Camilla, lærer og admin.

–Jeg fandt ud af at mange af de værdier som jeg levede mit liv efter, ikke var mine egne men nogen som jeg bare havde overtaget fra min far...