top of page
Karina har fået ro i tankerne og har fundet en mildere tilgang til sig selv

Jeg har haft den store glæde at være i et forløb hos Michael, hvilket var en ret indsigtsfuld og berigende rejse. Michael forstod med sine varme, empatiske evner, men med tydelige tilgang og valg af metode, at få mig tunet ind på, at det vil gavne mig at være langt mere nænsom og kærlig over for mig selv. Det var i virkeligheden ikke så nyt for mig, men tidligere er det som jeg ikke har mærket og forstået det, sådan ægte. 

Michaels evner til at se mig, spejle mig, være vedholdende, omsorgsfuld og guide mig med varm, men tydelig CFT (Compassion Fokuseret Terapi) hånd, gjorde det muligt for mig allerede efter få samtaler, at få øje på mig selv, mine tankemønstre og faktisk ændre tanken, og derved følelsen. Det var en gave at mærke, at jeg faktisk selv kan, og jeg ved nu mere end før, at øvelse vitterligt gør mester. Sammen fandt vi frem til et let anvendeligt redskab, jeg fluks kan hive fat i, når mine tanker enten vakler eller stikker af med mig. 

Michaels forstående, rolige, faglige og hjertevarme evner til at være med det der fyldte hos mig, men altid komme tilbage på ”sporet” – gjorde mig tryg og jeg følte mig hørt, set, mødt, og samtidig ”puffet” videre på min udviklingsrejse. 

Karina, socialpædagogisk vejleder og mentor

Karina

I mit forløb hos Michael fandt jeg ud af, at den stemme jeg havde bagerst i min bevidsthed, ikke var min egen, men min fars, som selv i mine voksne år påvirkede mig. 

Jeg fandt ud af, at mange af de værdier som jeg levede mit liv efter, ikke var mine egne, men nogle, som jeg bare havde overtaget fra ham. 

Hen over en periode genfandt jeg en tydeligere og mere ægte udgave af mig selv, hvilket betyder, at jeg nu står op for den jeg er, og nu tror på mine egne evner i livet. 

Det rørte mig virkelig at finde ud af, hvor stor påvirkning min far har haft, og hvor meget fra min barndom som stadig havde indflydelse på mit liv. Desuden har det overrasket mig, hvor meget jeg derfor passede på mig selv og hvor meget jeg "pakkede mig ind" for at beskytte mig selv. 

Jeg har sammen med Michael fundet nogle redskaber, som jeg bruger i hverdagen, både til at forstå mig selv og andre mennesker på en mildere måde, samtidig med at Michael har inspireret mig til at bryde og slippe nogle gamle tankemønstre som kontrollerede og styrede mig.  

De seneste år har jeg været meget hæmmet af en langvarig hjernerystelse efter et håndbold-uheld, og mit forløb hos Michael har virkelig fået mine øjne op for, hvor meget kroppen og psyken hænger sammen.  

Jeg er taknemlig for at have fundet en gladere, modigere og mere harmonisk udgave af mig selv, som bliver stærkere hver eneste dag. 

Camilla, skolelærer og administrator

Camilla har arbjedet med livet efter et alvorligt håndbold uheld
Camilla
bottom of page